Gå til innholdet

Er du vår nye IT- medarbeider ?

Publisert av petter.rindaroy@smarthub.no

Smarthub har etablert en systemplattform for drift og forbedring av systemer og prosesser for håndtering av data fra smarte strømmålere og andre komponenter som er installert  av nettselskaper i Møre og Romsdal. Det er akkurat inngått langsiktige driftsavtaler med våre kunder for håndtering av målerverdiflyten fra strømmåleren til Elhub.

Løsningen omfatter flere systemer og komponenter fra ulike leverandører som må spille sammen og videreutvikles, samtidig som høy oppetid og krav til sikkerhet ivaretas. Selve plattformen ivaretas av tredjepart. Smarthub har behov for deg som er glødende opptatt av effektiv drift og videreutvikling av digitale løsninger både internt og sammen med våre kunder.

Du vil hos oss få en nøkkelrolle i arbeidet med å oppnå gevinster fra de store investeringene som de siste årene er gjort i strømnettet. Sammen med dyktige kollegaer vil du være en pådriver for digitalisering og innovasjon i en bransje i sterk utvikling.For å se hele stillingsannonsen, trykk på linken: Stillingsannonse
Oppdatert